1 / 4
ROTO FILLING, COMPACTE AFMETINGEN
TOEPASBAAR IN ELKE APOTHEEK
2 / 4
SPEED FILLING, MAXIMALE CAPACITEIT
IDEAAL VOOR CLUSTERAPOTHEKEN
3 / 4
EASY FILLING, OOK RENDABEL VOOR
APOTHEEKHOUDENDE HUISARTSPRAKTIJKEN
4 / 4
SERVICE IN EIGEN HUIS
 
Onderhoud & Support
Via eigen software programmeurs en montage technici garanderen wij een perfecte oplevering. Ook bieden wij onze klanten de waarborg en een optimale service na oplevering.
Onderhoud
Tijdens het ontwikkelen van het Easy-, Roto- en Speed Filling concept is er voor gekozen om alleen materialen en oplossingen te gebruiken welke weinig tot geen onderhoud vergen. Toch blijft het uiteraard nodig om onderhoud uit te voeren om onverwachte stilstand te minimaliseren, en zo de efficiëntie en continuïteit van uw productie te waarborgen. Farma Sort stemt samen met u de frequentie van het preventief onderhoud af. Onze gekwalificeerde en ervaren technici voeren het onderhoud uit volgens de instructies en specificaties. Dit om ervoor te zorgen dat uw installatie in optimale conditie blijft voor het waarborgen van een hoge productiviteit.
Inspectie
De inspectie van de machines en installaties strekt zich niet alleen uit over de veiligheid maar ook over de betrouwbaarheid van de machines en installaties. Dit voorkomt onverwachte stilstand en deze inspecties zijn dus van groot bedrijfseconomisch belang. Onze technici inventariseren de technische staat van uw machine. Hierna krijgt u een passend advies over de mogelijkheden om de efficiency te waarborgen en eventueel te verbeteren.
Service
De Auto Filling software is geheel door Farma Sort ontwikkeld. Daarom bieden wij hoogwaardige service op onze software en systemen. Met service op locatie en ondersteuning op afstand kunt u vertrouwen op onze service. Door gebruik te maken van moderne communicatiemiddelen via ethernet kunnen wij ondersteuning op afstand verlenen. Denk hierbij aan een software update, hulp bij het aanbrengen van wijzigingen in het systeem, of bij calamiteiten. Hiermee is een snelle service gegarandeerd. Kan een storing niet op afstand verholpen worden, dan komen wij op locatie. Op locatie bieden wij uiteraard ondersteuning bij het inbedrijfstellen of het uitvoeren van preventief onderhoud.
Contracten
Farma Sort heeft diverse mogelijkheden voor contracten met betrekking op support en onderhoud. In overleg met u kijken we welk contract het beste bij u past.