Farma Sort logo
' '
Producten
De sorteersystemen van FarmaSort maken het mogelijk om met een minimum aan personeel maximale verwerkingscapaciteit van uw recepten te verwezenlijken. Beide sorteersystemen maken gebruik van het zogenaamde batch-gewijs verwerken van uw recepten. Dit betekent dat u niet langer per recept medicijnen verzamelt en etiketteert maar voor een grote groep recepten tegelijk deze activiteiten uitvoert. U werkt niet meer vanuit het recept maar vanuit het geneesmiddel. U scant de barcode op de verpakking, en onze sorteeroplossing zorgt dan voor het juiste etiket en de juiste locatie. Deze manier van werken is efficiƫnt en zal in de praktijk een forse kostenbesparing opleveren.
Roto Filling 3D, smart sorteeroplossing voor de apotheek Roto Filling 3D, smart sorteeroplossing voor de apotheek
Easy Filling is een handmatige variant op Roto- en Speed Filling welke door de lage kostprijs ook rendabel is voor apotheekhoudende huisartsenpraktijken. Roto Filling de meest compacte sorteer oplossing en daardoor bruikbaar in praktisch elke apotheek.
Speed Filling 3D, smart sorteeroplossing voor de apotheek
Speed Filling is vanwege de hoge capaciteit en de mogelijkheid om met meerdere mensen parallel te werken uitermate geschikt voor clusterapotheken (of maatschap van samenwerkende apotheken).
1 / 4
ROTO FILLING, COMPACTE AFMETINGEN
TOEPASBAAR IN ELKE APOTHEEK
2 / 4
SPEED FILLING, MAXIMALE CAPACITEIT
IDEAAL VOOR CLUSTERAPOTHEKEN
3 / 4
EASY FILLING, OOK RENDABEL VOOR
APOTHEEKHOUDENDE HUISARTSPRAKTIJKEN
4 / 4
SERVICE IN EIGEN HUIS