Farma Sort logo
Farma Sort
Farma Sort is gespecialiseerd in sorteeroplossingen voor de farmacie. Speciaal voor de apothekers branche ontwikkelde Farma Sort (eerder onder de naam Brown Automation) een tweetal machines namelijk Roto – en Speed Filling. Beide machines optimaliseren de logistieke processen binnen uw apotheek of farmaceutische groothandel.
Central- en Local Filling
Of u nu de geneesmiddelen lokaal wilt gereedmaken: pakken, plakken en verpakken (Local Filling) of op een externe locatie (Central Filling) of een mix van beide (waarbij een apotheek als Central Filling locatie wordt ingericht) wij bieden u in alle gevallen een passende oplossing. Vanwege zijn compacte afmetingen en voordelige instapprijs is Roto Filling de ideale oplossing voor Local Filling. Speed Filling is ideaal als u voor meerdere apotheken Central Filling wilt gaan gebruiken. Ook als u momenteel het Central Filling proces uitbesteed is dit een reden om de herhaalmedicatie in eigen beheer te gaan verwerken en daardoor de kosten te verminderen.

Nieuws

VNA apotheek Enter en Apothekersgroep Lisse stappen af van een handmatige sorteeroplossing. Beide apotheken kiezen nu voor een gemechaniseerde sorteeroplossing van Farma Sort. Waarom?, lees er alles over in de juli editie van het VNA magazine.

Tijdens het KNMP voorjaarscongres zal Easy Filling geïntroduceerd worden.Kom ook kennis maken met deze Easy sorteeroplossing

Blijf op de hoogte van alle bijzonderheden rondom onze producten en diensten. Registreer eenmalig en plaats al uw vragen en opmerkingen in ons support portaal.

Nu ook Easy Filling de handmatige variant van Roto- en Speed Filling. Rendeert al vanaf 50 receptregels per dag!

Tijdens de VNA themamiddag behandelen J.W. de Bruin en C. Mac Donald van Farma Sort het thema ‘vanuit chaos order maken’ oftewel sorteren.

Tijdens het KNMP najaarscongres zal Farma Sort de werkwijze van Speed- en Roto Filling demonstreren (stand ingang theaterzaal)

Door de groei van ons bedrijf zijn wij genoodzaakt naar een groter bedrijfspand te verhuizen.Onze nieuwe bedrijfsgegevens zijn:
Farma Sort B.V.
Rijthoek 11
4175 LM
Haaften
0418 517 856

Farma Sort nieuw pand

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn willen wij ons als Brown Automation volledig gaan richten op sorteer oplossingen zoals Speed- en Roto Filling. Bij deze specialisering behoort uiteraard een nieuwe bedrijfsnaam. Voortaan gaan wij verder onder de naam FarmaSort.

Afspraak

Farma Sort
Wilt u weten wat onze oplossing voor uw apotheken kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak zodat wij u uitgebreid kunnen informeren en adviseren over de optimalisatie van de logistiek binnen uw apotheek.
1 / 4
ROTO FILLING, COMPACTE AFMETINGEN
TOEPASBAAR IN ELKE APOTHEEK
2 / 4
SPEED FILLING, MAXIMALE CAPACITEIT
IDEAAL VOOR CLUSTERAPOTHEKEN
3 / 4
EASY FILLING, OOK RENDABEL VOOR
APOTHEEKHOUDENDE HUISARTSPRAKTIJKEN
4 / 4
SERVICE IN EIGEN HUIS